#131332
Anonym

Bemærk hvad du lige gjorde.

Du valgte at lytte til en flok fjolser(inkl. mig selv) på et debatforum. Ingen af dem kender til denne investering. Men fordi de agere som om de ved bedre end dig, skabte de den virkelighed, at det du kom med var svindel og humbuk. For godt til at være sandt.

Nu er det blevet din virkelighed at det er svindel og det ikke er så godt, som de lover.

Men er det sandheden? Jeg synes du skal gøre det modsatte af hvad du har gjort nu. Du skal undersøge denne investerings mulighed grundigt selv. Finde ud af, om den virkelig er noget værd eller ej. Lad vær med at spørg andre der ikke aner en skid om det, hvad de mener. Det er ofte de dårligste råd.

I min virkelighed er det meget lavt det de tilbyder. Jeg gad ikke engang investere i noget der gav mig det dobbelte eller det 3 dobbelte af hvad de giver.

En af mine venner og forretningsforbindelser fra Syd Afrika har lavet et projekt der giver 30% om året og derudover hjælper det folk i afrika og giver ham en profit.

Men da mange ikke lever i den virkelighed at 30% om året er muligt bliver hans projekt ikke overrendt af folk. Årsagen er at folk lever i en falsk virkelighed af hvad der er muligt, som de er blevet programmeret via medierne.

Jeg lavede 800% med lav risiko på under 2 måneder. Er det muligt? De fleste mennesker ville sige, at det kan ikke lade sig gøre.

Men ved at jeg forklare i detalier hvordan jeg gjorde vil det pludseligt ændre opfattelsen af hvad der er muligt og ikke muligt. Bemærk følelsen af at gå fra “Det kan umuligt lade sig gøre” til “Ja det kan lade sig gøre”. Når man acceptere at noget kan lade sig gøre vil man også se de muligheder der kan få det til at ske.

Vi ser kun det vi opfatter som virkeligheden.

Det jeg gjorde var, at jeg så en Børge Morgensen design sofa i rædselsfuld stand på en auktion og sælgeren havde sat en køb nu på 1.000 kr.

Jeg tog billedet af sofaen. Sendte det ind til et andet auktionshus og fik den vurderet. De gav mig en pris på mellem 3-4.000 kr., hvis jeg satte den til salg hos dem.

Jeg besluttede mig for at købe sofaen her og nu for 1.000 kr., fordi jeg ikke ville tag chancen at andre fandt på det samme.

Jeg besøgte sælgeren med nogle af mine venner. Betalte og slæbte sofaen ned på gaden hvor en 3X34 hentede sofaen og kørte den ud til et andet auktionshus.

Jeg havde dog lidt problemer med transporten og auktionshuset pga af en manglende følgeseddel og måtte betale lidt ekstra for transportudgifterne der ellers ville have været ca. 300 kr. inkl. drikkepenge.

Sofaen blev solgt for ca. 8.000 kr. efter gebyrene var betalt.

Jeg kendte vurderingsprisen som var 3-4 gange højere end hvad jeg kunne købe varen for og endte med at få langt mere for sofaen end hvad jeg havde sat næsen op efter.
Minimal risiko og ekstrem høj profit.

Det er ens opfattelse af virkeligheden der afgøre, om man kan det ene eller det andet. Ofte er det flertallet mener ikke det rigtige.

Banker i Tyrkiet kan giver 20% p.a. i rente på en bankkonto.