#131288
Anonym

Jeg tror vist ikke, du har besøgt nogle af de lokale banker i jylland 🙂 I vores bankafdelingen er gennemsnitalderen i hvertfald over 50 år.

Nå, men mit indlæg var egentlig blot et udtryk for min enorme frustration over manglende rådgivning i bankerne i dag. Jeg er godt klar over, at de er en forretning og skal sælge deres produkter – men de bør også fungere som rådgivere. Vores sidste bankmøde var blot spild af tid – intet andet….

Da vi heldigvis ikke er “bundet” til vores nuværende bank, har vi så besluttet at skifte til en anden bank. Det lader jo til at vi nemt kan finde en med “unge” ansatte (under 50 år)

Hvis vi så der også oplever at det kun handler om salg og ikke rådgivning – så må vi jo bare købe os til det hos en uvildig person. Synes bare det er utrolig at man ikke længere kan stole på noget af det ens bankmand siger og at alle “råd” kun er til bankens fordel.

Men omvendt kan man vel ikke forvente “gode råd” af bankerne – når nu det viser sig at de ikke engang kan varetage deres egen økonomi.

Per