#131200
Anonym

Kære DocDoom!

Nu er der jo faktisk ingen der ved hvad der er sket i Lisas virelige verden, da spørgsmålet på migvirker noget vidtløftigt uden egentlige facts. Men når lejer føler sig truet af Lisa, så er der jo nok noget om snakken. Der går som bekendt sjældent røg af en brand………… Og når både gulve og vægge er ødelagt, så er det bestemt ikke sjovt at være udlejer – har også kun skrevet at jeg håber at det værst tænkelig ikke er sket.

Det eneste Lisa i sin lange beskrivelse spørger om er egentlig er “har tænkt på man kunne finde ud af om vedkommende stod i ribers?” Og man må formode at hun går ud fra at såfremt han ikke er registret der, så er en god betaler.
Såvidt jeg ved kan kun personer der har tegnet abo på deres tjenester få adgang til deres registre, hvilket vel er logisk nok.

Endvidere skriver du “det danske fogedsystem er indrettet sådan, at det primært tilgodeser skyldneren”. Jeg er sikker på at mange skylnere vil hævde, at systemet er indrettet så det alene tilgodeser kreditor eller udlejer, hvis det drejer sig om udlejning af bolig.

Endelig bemærker Lisa, at fogedretten har anbefalet hende at sende en rykker, jeg tror ikke at retten anbefaler noget som helst, da den ikke har nogen rådgivningpligt overhovedet. Hvis det er tilfældet, så har den jo i dette tilfælde mere eller mindre næsten tilgodeset kreditor, og du har lige skrevet at det danske system er indrettet, så det primært tilgodeser skyldneren.

Skal vi lade sagen dø her, Lisa hører vi ikke mere fra, måske hun allerede er faldet fra eller ved at istandsætte villaen til næste lejer.