#131148
jhp3

Hej !! Kan det være lovligt????
Jeg havde købt garanteviser for nogle år siden i Spar Mors for 10.000,00 kr. Jeg ville nemlig ikke have for mere da jeg ville kunne bruge min øvrig opsparing evt. til noget andet.
Da jeg igår ville hæve mine penge til udbetaling til en bil, fik jeg at vide at der ingen penge var for de var gået tabt for der var købt garantbeviser for dem.
Da jeg sagde at det passede ikke, for jeg havde kun købt for 10.000,00 kr for nogle år siden. Sagde Damen til mig meget bestemt, at de sandelig ikke af dem selv havde brugt mine penge til garantbeviser. Det snakkede vi lidt om til sidst sagde jeg at vi vist ikke kunne komme længere i den samtale, og ville gerne vide hvem der havde brugt mine penge. Det er 100% sikker at jeg aldrig har ønsket at få flere garantbeviser, så hvordan det er sket ved jeg ikke. Så for tiden overvejer jeg hvad jeg videre skal gøre, måske en Sagfører eller en politianmeldelse, som jeg ser det er der en der har stjålet mine penge.
Kan det være lovligt?????? Kan jeg kun få ret og ingen penge, Ja så er det jo kun sagføreren der tjener penge og jeg taber endnu flere. MVH