#131054
Anonym

Selvfølgelig er det rimeligt, at de får de bonuser på 150 mio. kr.. Hvis nu de ikke fik pengene ville flere nok begynde at tale om at “National”banken som ikke er statsejet og trykker penge ud af den blå luft dog inden for rammerne af et fastsat inflationsniveau.

At den tager rente for udlån af disse matadorpenge til staten samt at bankerne kan udlåne 10 gange eller mere af deres indestående og tage renter for alle pengene. Når disse fiktive penge bliver et indestående i en anden bank kan den gøre det samme.

En fjer bliver hurtigt til smækfede elefanter og for at holde maskinen igang er man nødt til at give cheferne en god bonus.

Hvis de ikke fik en høj bonus var der mange top chefer der ville stille spørgsmål til pengesystemet og det resulterede i anarki, da pengene ikke er noget værd, fordi de er bakked op af falsk tillid og papir.

Så vær du glad for at cheferne tager den sure tjans at holde virkeligheden på plads mens vi andre kan nyde tilværelsens ulidelige lethed, mens de skal rumme på den barske sandhed om pengene og vores samfund som giver mave sår.

Det er altid godt at forstå sagen fra flere vinkler før man retter en urimelig kritik.