#108286
Anonym

Hej igen

Ja det kan jo blive småt for enhver, og det er bestemt ikke for at forklejne hverken spørgerens økonomi eller svarernes forslag og indstilling, til det her med rentesatsen på et lån. Efter min opfattelse kan skoene bare blive for små…!
Jeg har derfor prøvet at regne lidt på de tal I nævner, og helt ærligt, vi snakker om 60-70 kroner om måneden efter skat – det er forskellen på de 2 forslag der er fremme. Personligt ville jeg godt nok aldrig overveje at skifte bank for så lidt, men ok, det kan blive småt for os alle…! Men kære spørger, overvej det lige en ekstra gang ikk’…!
Jeg er helt på det rene med, at man ikke skal være bange for at skifte bank, der er jo nok om buddet – på den anden side mener jeg dog, at man skal gøre det med omtanke, for alt andet lige, så står man bedre i en bank der kender en, og det kendskab og den tillid skal jo først opbygges i en ny bank.
Jeg synes fortsat det lyder som en OK løsning i Nordea, når forskelleb ikke er større, men hvis der er yderligere fordele forbundet med et bankskifte, ja så kan det selvfølgelig være en god ide. Der er jo fortsat et rimeligt stort forbrugslån der skal tages med i overvejelserne – og hvordan spørgerens økonomi ellers hænger sammen, ved jo kun han.
Ud fra det oplyste, mener jeg dog stadig at 60-70 kroner ikke er nok at skifte bank for ! Vi snakker jo ikke om lån i million klassen, hvor selv en lille forskel i renten kan betyde stor forskel i ydelsen.

Når det så er sagt, så har jeg aldrig forstået Nordea’s politik med at sprede engagementet over så mange konti som muligt – men det er jo så en helt anden snak.

vh
Jahuu