#130544
Anonym

Kære Kris81

Jeg har svært ved at forstå dig —- du skriver din ungdom har indhentet dig — du havde vel ikke forestillet dig at fordi tiden går så er alt glemt. Hvis det var mig du havde lånt 30,000 kr af, ville jeg også have dem igen, om der så gik 5 – 10 – 15 eller 20 år — hvad hvis det var dig der havde lånt mig dine penge?

Så skriver du noget om bedrageri — du har vel ikke givet falske oplysninger? Eller har du underskrevet med falske underskrifter? For at sige det ærligt ville jeg omgående finde et arbejde, som kunne give mere end du har i indkomst på nuværende tidspunkt og så betale gælden af.

Det er sjovt at læse sådanne indlæg som dit (dem er der mange af) alle indlæg oser af medynk og uskyldighed. Som hovedregel har brevskriveren ikke noget arbejde, men det er ikke brevskriverens skyld, men samfundet. Tilgengæld er der mange børn i familien og i 90% af tilfældene er de voksne storryger. (Det oplyses selvfølgelig ikke i indlæggene)

Jeg har svært ved at sætte mig ind i hvordan i både du og din kæreste kan være arbejdsløse, nu når samfundet skriger på arbejdskraft. Selv har jeg ingen uddannelse, men alligevel har jeg 3 arbejdspladser som skriger på min assistance.