#129562
Anonym

Tak for dit medfølende svar.

Der er måske en positiv handel i det her , d.v.s hvis jeg ventede til dagen efter havde jeg mistet endnu flere penge . Fordi børsen åbnede med et kæmpefald på Vestas aktier der startede med kurs 230 d.v.s 16 point mindre end det jeg solgte mine aktier for .

Jeg har købt 100 aktier til kurs 273,5 og så købte jeg 80 til kurs 259,5 men den raslede ned til 246 og i lukketid sluttede kursen på 256 , og jeg troede at jeg solgte de 180 aktier til kurs 256 men desværre var det kun 246 .
jeg troede at mit tab var kun på 2700 men så så jeg at den var på 5200 efter den handel.

Og det kan godt være at hvis jeg ventede til dagen efter d.v.s Fredag så havde mit tab været endnu værre : cirka 3700 mere.

Det er ikke det tab det irriterer mig , fordi jeg kan godt prøve igen og måske satse på Novo eller APMøller eller Calsberg, men den måde jeg er blevet behandlet på af min Bank, gør mig sur og rasende.

SOM JEG STOLEDE PÅ OG SOM ER DEN MEST UTROVÆRDIGE BANK i DANMARK.

Jeg er ikke den type der tjekker min konto hver dag , men hver gang jeg går online for at betale mine regninger finder jeg urimelige og mærkelige gebyrer.

Jeg er sikker på at Nordea er i en svær situation og Banken bruger alle midler for at tjene penge, men på længere sigt mister de mange kunder på den måde.

Jeg ringede mange gange til mange forskellige mennesker hos Nordea og jeg kan love dig at der ikke var en der kunne forklare den handel, og de lovede at ringe tilbage men jeg hørte intet.

Og så fik jeg en mail efter at jeg havde sendt mange mails til Nordea ,og indholdet var ikke overbevisende

Vi har 11 kontoer hos Nordea og vi ejer et hus der er finansieret hos dem , og jeg har 200000 kr som nu er på en konto til 4.4% siden Marts måned. og 40000 på en anden opsparingskonto til 3.5% rente, og de andre lønkontoer på 0.75% rente hvor der altid er mere end 5000 kroner

Men Nordea er ikke smart nok til at beholde deres kunder.

Og jeg beslutter mig til at hvis jeg ikke får refunderet de 2500 kr jeg har tabt urimeligt, så vil jeg skifte bank og så vil jeg rådgive alle jeg kender til at lade være med at vælge Nordea.

Og jeg begynder her i dette forum med at advare folk mod at handle med Nordea.

Jeg kan også bevise at de fusker, idet jeg har beholdt den handel der er blevet lavet ved at omlægge en F5 der sluttede i dec 2007 til en F1 der sluttede i dec 2007 og som er lavet i Oktober måned 2007.

Og jeg kan sende en kopi af den.

m.v.h

Benny

m.v.hilsen