#128876
Anonym

Jeg har i aften set lidt af Luksusfælden, da jeg lige ville se hvad det var for noget, men det er da det mest dødsyge og useriøse program jeg længe har set.

Personen arbejdede kun 31 timer om ugen, men havde alligevel udbetalt 17000 udbetalt om også måneden, og boede til leje. Hun var kun en almindelig bogholder, så det er også her en aldeles god løn for deltidsarbejde. Og hvis en bogholder ikke har orden i sin privatøkonomi, så var det da ikke en jeg ville have ansat, hvis jeg havde en virksomhed, til at styre min økonomi.

De fleste af rådede blev iøvrigt gengivet i en uendelighed, og jeg tænkte hele tiden – nu gentager de sig sørme igen, men det er vel bare for at få tiden til at gå, men seriøst er det jo langt fra.

“Rådgiveren” brugte megen tid på at ringe til banker for at få samlet “klatgælden” til et samlet banklån med lidt lavere udlånsrente, og han anbefalede den gældsplagede at hun skulle bede sin broder om at kautionere, hvilket var bankens betingelse. Og broderen sagde sgu ja. For moderen havde vist kautioneret for hende.

Et andet råd var, at hun skulle have sløjfet den store TV-Pakke for at spare 200 kr. Dette råd syntes jeg til gæld var et ganske godt, for så kan hun ikke da ikke se TV3 mere. Et sådant råd tyder jo på at rådgiverne ikke selv har meget tiltro til deres egen TV-station, når de mener den er overflødig, og piller den ud som den første af budgettet.

Jeg er desværre stadig tvunget til at betale for den store pakke, men ligeså snart det bliver muligt at få større valgmuligheder, så er TV3 et af de første programmer jeg kvitter.