#128866
a15995

Jeg er enig I, at det er et skod-program, men jeg morer mig nu meget godt ved det. Ikke folks ulykke, men bl.a. situationer som den, hvor herren i huset måtte sælge sin traktor for et par tusind kroner for at skaffe penge (hvordan skulle de få tusinde kroner ændre noget? Det var vist mest en symbolsk handling). Udtrykket i hans ansigt, da de slæbte væk med traktoren fik mig til at kigge i aviserne efter overskrifter som “myrder konen pga. traktor” eller “traktormorderen”.

Men det jeg ikke forstår er, hvordan samme familie kan have 45.000 kr. netto om måneden, når han er rendegraver og hun er på bistand? Misser jeg noget her? Ved godt, at rendegravere kan tjene gode penge, men alligevel – de beskattes vel i Danmark? Sorte penge er vel ude af regnestykket.

Et andet eksempel er Lyngby-sagen, hvor netto var 42.000 kr. En VVS’er og en nyuddannet sygeplejerske tror jeg. Har jeg misset noget i hele sygeplejerske-debatten eller bliver indkomsten udbetalt i Schweiz?

Til info: jeg har intet mod de professioner der skildres – kan bare konstatere, at jeg skal skrue bissen på til lønsamtalen…