#128772
Anonym

Hej..

Jeg synes for det første det er dejligt med alle de positive kommentarer folk skriver for at hjælpe andre.. Det tager jeg sgu hatten af for.

Så er der lige det MEN..
Så sidder der nogle ude bag skærmen som ikke kender folk, hvor alt måske bare kører med økonomien.
De skal altid lige komme med den sidste “smarte” bemærkning til det man skriver.
F.eks en mand søger hjælp om hvordan han bliver slettet i RKI om der er nogle som kan hjælpe.

Så kommer der f.eks et svar fra en som synes det er vildt hyggeligt at træde folk helt ned i græsset istedet for bare at holde sin kæft.
Det er utroligt at vi i dagens danmark skal være hævet så meget over alle andre at vi næsten glemmer at man selv kan havne i den situation.

Nogle spørger om “SMÅ” lån på 20 – 30,000kr.. Man går i banken og får et nej fordi man uheldigvis er blevet reg i RKI grundet sygdom eller arbejdsløshed.
De siger selvfølgelig nej.
Hvor de selv sidder med en ræv bag øret, deres økonomi sejler a røvens til og de skylder flere milliarder væk, De går så lige til staten.. Ja selvfølgelig skal de da lige have hjælp

Hold kæft det er bare dårligt stil..

SÅ til alle jer derude som sidder og føler jer hævet over andre eller bare føler en trang til at træde på andre og komme med bemærkninger som ikke hører hjemme i et forum hvor man spørger om HJÆLP og ikke vil trædes på.

Find jer et sted hvor i kan lege tagfat med hinanden fordi en dag bliver det måske jeres tur.
Jeres kone Smutter i svinger, eller i bliver syge og ikke kan arbejde, i kører galt og bliver lammet. ja hvem ved..
Håber ikke noget ondt for andre.
Men der er mange mennesker på denne jord som godt kunen trænge til lige at blive dybbet i livets sure opstød lige for at smage på hvordan andre mennesker lever hverdag og det ikke ALTID er ens egen skyld.