#128556
Anonym

Landet skal have en nationalbank der trykker penge bakket 100% op af guld.
Det vil løse alt.

Hvad du skal gøre?

1. Start med at læs nogle bøger skrevet af rige, hvordan du skal tænke for at lave penge.

Du kan starte med at læse Robert Kiyosaki – rich dad poor dad. Den ændrede mit liv.

Gode råd fra Robert Kiyosaki:
http://video.google.com/videoplay?docid=1213899732842974786&ei
http://www.youtube.com/watch?v=klaW4gx4zTw&feature=related

Han anbefaler MLM og ejendomspekulation. Jeg vil hverken anbefale MLM fordi det er min opfattelse, at der ikke findes mange MLM der er seriøse.

Ejendomspekulation er ikke tiden lige nu.

2. Få dig et salgsjob. Det er vigtigt, at du får trænet det at sælge, da salg er et af mine bedste kvaliteter og bruger det dagligt.

Den bedste form for salg:

At tjene uegoistisk sine kunder og ved at lytte og spørge ind til hvad kunden virkelig har brug for.

Det er vigtigt, at du laver en behovsanalyse og får afdækket så hurtigt som muligt om kunden har brug for dit produkt/service eller ej. Hvis kunden ikke har brug for dit produkt, skal du hurtigt videre.

Hvis du sælger et produkt en kunde ikke har brug for, ødelægger du det for dig selv i det lange løb. Det giver også en negativ følelse at lave manipulations salg.

Hvis du kan høre på kunden, at personen ikke har brug for din service men brug for noget dine konkuranter kan tilbyde, bør du sige det. Du vil blive belønnet i det lange løb.

Når du har øvet salg, skal du afprøve forskellige projekter du selv finder på. Gå efter dem du kan starte op på 1 dag. De behøver ikke koste noget. Prøv dem af til du får afdækket, om de giver noget eller ej. Jo flere gange du forsøger jo større chance er der for succes.