#128552
Anonym

Mange tak for komplimentet. Det er rart at se, andre har de samme talenter som mig.

Verdenen er som et stort skakspil, hvor de fleste ikke kender reglerne og har derfor alle oddsene imod sig. Det samme gælder for økonomi. Mange tror det kræver mange penge at lave penge, hvilke er en illusion. Det kræver viden om spillets regler. Man skal kende nogle bestemte tankesæt.

Viden og åbenhed er vigtigere end penge. Det er derfor, at mange rige der går konkurs på kort tid bliver rige igen. De kender nogle af spillets regler.

Mange tror man skal tag en lang uddannelse(indoktrinering). Få et godt slavejob som giver en høj løn. Med den høje løn køber slaverne en fangetransport(bil) og et stort fængsel(fast ejendom) og jo mere de tjener, jo mere forbruger de.

Dermed skaber de et slaveliv, hvor de er tvunget til at opretholde deres kæmpe slaveforbrug og må arbejde mere og mere.

Man skal gøre det modsatte. Man skal sætte sig ind i de rigtige regler om økonomi, som man ikke lærer på indoktrineringsanstalterne(universitetet). Den viden får man via bøger skrevet af rige, en mentor, forretningsforbindelser, rige forældre etc.

Når man har fået tilpas med viden, skal der handles. Via handling lærer man af sine fejl og bliver bedre og bedre til at forstå spillets regler.

Mange er bange for at fejle, hvilke er den største fejl man kan begå. Det er via fejl, man lærer at blive bedre.

Den bedste succes formel jeg kender er den børn bruger. De kæmper dagligt med at kunne balancere på 2 ben. Selvom de fejler ustandseligt og nogle gange slår sig, bliver de utrætteligt ved.

Jeg kender ingen voksne der ikke fik succes med at kunne stå på 2 ben og stadigvæk kravler rundt. Det er en garanteret succesformel og hvis man har et menneskeligt muligt mål vil alle kunne få succes, hvis de gør som børnene.

Man skal blive ved til det lykkes. Fejl er en del af læreprocessen. Jo flere fejl og jo større de er, jo mere lærer man. På indoktrineringsanstalterne lærer man at blive en god og lydig slave. Fejl er er det værste man kan begå og fejl til en eksamen betyder at man ikke kan få et ”rigt” slaveliv.

Thomas Edison opfinder af lyspæren forsøgte 10.000 gange og var ved at løbe tør for muligheder der ikke kunne lade sig gøre.

Hvorfor tabe stort når man kan tabe småt? Hvorfor tabe overhovedet, når man kan lave penge uden penge?

Den mest simple formel er at holde sit forbrug nede. Bruge de fleste af sine penge på passiv indkomst eller skaber en højere profit end det man investerer og blive ved med at geninvestere og holde sin passive indkomst højere end sit forbrug. På den måde vil man blive rigere og rigere uden, at man skal arbejde mere.

Jeg tænker ikke på aktier, da jeg betragter aktier som et casino hvor profitten er alt for lav og risikoen for høj og man har ikke kontrol over sin investering andet end at købe og sælge og nogen bruger put og call optioner som forsikring.

Warren Buffet som mange spekulanter ser op til siger at ”Wallstreet er ikke der han gør sine bedste handler.” Tænk over den, hvis man investerer i aktier.

Man skal skabe systemer der giver et højt afkast og konstant søge efter flere tankesæt og afprøve forskellige systemer.

Et tankesæt kunne være, at når man giver nogen en service eller sælger noget nogen har brug for og de får en ud-over-det-sædvanlige god service, vil man ikke have svært ved at tiltrække kunder. Kunderne vil jage en. Et eks. kunne være Paradiso is hvor der altid står en kæmpe kø.

Det handler om at glemme sin egoisme og 100% tjene sine kunder. Jo mere man tænker på sine kunder, jo mere får man igen.
Noget jeg har lært er, at man skal først gøre sig klart, hvordan man ønsker sit liv skal være. Man skal starte med at drømme stort og dagligt visualisere, hvordan man ønsker at leve. Når man gør det, vil man tiltrække og få øje på muligheder der kan føre en hen mod sin drøm. Det er vigtigt, at man handler på alle mulighederne, man tiltrækker. Nogen giver ikke noget andre gør. Man vil opdage at den ene mulighed fører den anden med sig. Hvis man jager de store drømme går der ikke lang tid, før man arbejder med store projekter der kan realisere ens drøm.

Hvis man tror det handler om at få en lang uddannelse, arbejde hårdt, få en stor bil og stort hus så er det den virkelighed man tiltrækker. Når man har alt det glæder man sig til pension hvor man kan nyde livet.

Drømmer man om at blive rigere og rigere via passive indkomster og arbejde mindre og mindre tiltrækker man det.

For mange mennesker er det sort, det jeg skriver nu. Nogen vil sikkert sige at det er idioti. Grunden er at deres virkelighed ikke passer med denne. De har valgt at leve et slaveliv, fordi det er det nemmeste på kort sigt. Hvorfor ændre på det? De er fanget i deres illusioner om, hvordan virkeligheden er og jeg er i bund og grund lige glad. Hvorfor skal jeg tvinge slaver til at leve på en måde de ikke ønsker og få psykiske prygl på at forsøge at hjælpe dem ud af deres selvskabte slaveliv?

Lad os sige at jeg ville lave et hurtigt system jeg ville tjene penge på hurtigt og nemt uden penge.

Kunne jeg skrive at jeg vil tilbyde en e-book som ville indeholde mere viden end det jeg har skrevet her og man kunne købe den for 200 kr. I den bog ville jeg beskrive hvorfor store handler er bedre end små og meget nemmere og giver højere profit.

Men det er ikke aktuelt, fordi jeg ville aldrig sælge en e-book, da jeg mener at viden bør være gratis.