#128432
Anonym

Det er meget vigtigt at forstå at jøderne ikke stod bag 9/11, selvom det er meget nærlæggende at tro. Jøderne har altid været brugt som syndebuk og medierne kører også en massiv anti israelsk kampagne, selvom vi hurtigt kan blive enige om, at det der sker i Israel ikke er godt.

Det israelske folk er dybt manipuleret af deres statsledere.

Jeg kender mange jøder og israelere der kæmper i mod det der skabte 9/11.
Denne film er lavet af en jøde om nationalbanken i USA FED:

Hans navn er Aaron Russo og han har også lavet Hollywood film.
http://video.google.com/videoplay?docid=-1656880303867390173

Et interview hvor han fortæller om sit møde med eliten og hvordan de prøvede at få ham over på deres side:
http://video.google.com/videoplay?docid=-3254488777215293198&hl=da

Dem der stod bag 9/11, er internationale bankøre. De er nu ved at lave et finansielt 9/11 for at centralisere magt og forene alle valuta til en verdens valuta, som vil blive digital og vi vil få en stor verdenscentralbank i nær fremtid.

For at kunne købe eller sælge noget, skal man have en chip implementering som også kan tracke, hvor man er. Vi skal chippes som køer. Chippen hedder Verichip og får en massiv positiv dækning af medierne for at få os til at acceptere den.

Virkeligheden er mere bizar, end man overhovedet kan forstille sig, hvis man ellers er modig nok til at åbne øjnene. Men at gå med lukkede øjne er det farligste. Jeg bliver ikke ramt nær så hårdt pga af det største krak i verdenshistorien, fordi jeg VED hvad der sker og hvad jeg ikke skal gøre.