#127880
Anonym

Når jeg skriver til aviser, er det et krav, at man giver sig til kende. Når jeg har skrevet indlæg på avisers hjemmesider, giver jeg mig altid til kende, uden at det har voldt problemer. Det er nok lige så naturligt for mig, som når John Norden er i radioavisen, og der bliver nævnt, at han kommer fra Mybanker, og at journalisten i sit indlæg her på hjemmesiden oplyser, at denne kommer fra DR.

At kende baggrunden på den, der skriver indlægget, kan være en fordel for læseren. På den måde har man mulighed for at danne sig et mere nuanceret indtryk af indlægget og for at sortere fra. Denne mulighed har man ikke i de anonyme indlæg, hvor indholdet kan udvikle sig i mere useriøs retning. Det er jeg sikker på kunne mindskes, hvis man gav sig til kende.

Jeg har ikke lige tænkt over, om jeg på denne måde bryder reglerne, og du skal have tak for, at du har gjort mig opmærksom på muligheden herfor.

Jeg kan opfordre til en præcisering af reglerne. Jeg indsender også gerne indlægget igen, hvor min baggrund er slettet, så det (de) tidligere kan slettes.