#127844
coxweli

Hej Hannibal

Det kan jeg da godt forklare…
Situationen er den at jeg for en gruppe kolleger har investeret penge på forskellig vis for at opnå et højt afkast. Dette har givet mig nogle ideer og resultater som langt har oversteget de forventninger vi havde fra starten. Dette projekt har kørt ca. et år nu. Vi genstartede projektet i september 2008 – gik på kurs(indeks) 100, og er nu pr. 4. oktober på kurs(indeks) 104,82. Mine kolleger er glade, jeg er glad.

Ang. min egen situation så er det korrekt at jeg spurgte til råd omkring mellemfinansiering indtil en arv bliver udbetalt, hvilket jeg lod mig forstå, ikke kunne betale sig. Ideen var selvfølgelig at komme af med den gæld som jeg har nu, så der kan blive frigivet flere penge til investering, men med et hus der skal sælges i disse tider, så kan udsigten til udbetaling af arven godt have lange udsigter…
Så ideen var simpel – at få nogle flere penge at lege med nu…

Jeg tror faktisk også at jeg spurte om hvordan det bedst kunne betale sig for en førtidspensionist at placere sine penge – i det tilfælde var det ikke mig, men min mor der var tale om… Så er det spørgsmål besvaret!