#127448
Anonym

Som ovenfor nævnt har jeg for nylig købt nogle aktier i banken, og har tidligere eget aktier i den.

Du oplyser selv, at du er en prisbevidt forbruger, så jeg er sikker på at du – som også er særdeles velorienteret og velformuleret – godt kendte svarene på dine spørgsmål før du stillede dem her i dette forum. Ellers er jeg sikker på at du nemt kunne have fundet dem via google.dk eller bare ved et klik her på mybanker, da massevis tidligere har spurgt om stort set det samme.

Ofte kan man tydeligt se om et spørgsmål er stillet bare for diskussionens skyld, og til dem der ofte gør det herinde, vil jeg opfordre dem til at henvende sig til Sankt Nikolaj Tjenesten, hvis de savner kontakt.

På en anden tråd herinde spørger en om hvad er en lang og kort tidshorisont og hvad er en lang og en kort obligation. Hvis man ikke ved det, så burde man måske melde sig til et grundlæggende kursus andet steds, men som nævnt er jeg sikker på, at det også er et spørgmål til at starte en diskussion med. Chairmann har også stillet et spørgmål om garanti idag, som han vist også godt kendte svaret på, da han i et svar om Bonusbanken selv var særdeles velorienteret.