#126886
Anonym

Demokrati er 2 ulve og et får der stemmer om, hvad de skal have til middag.

Den amerikanske republik har “The Bill of Rights” som sikre frihed for alle.

Det er det der er forskellen på den amerikanske republik og demokrati.

Det er sværere at undertrykke andre grupper i samfundet som man kan i Danmark. I USA kan de ikke lave en meningsmåling om det er i orden at gøre våben ulovligt.

Amerikanere har lov til at eje våben. Hvis det var i Danmark kunne politikerne nemt gøre det ulovligt. Men fordi USA er en republik, skal de overholde “the bill of rights” hvor det står i the 2nd Ammendment at amerikanerne har ret til at bære våben.

Hvorfor er det vigtigt for amerikanerne at bære våben?
“Fordi når staten frygter folket har man frihed. Når folket frygter staten har man diktatur.” Thomas Jefferson han forklare senere at det er en aaf grundene til at befolkningen skal bære våben for at kunne gøre oprør hvis en stat bliver diktatorisk.

The Bill of Rights er det der har gjort, at USA var “The Land of the Free, Home of the Brave”.

The founding fathers kæmpede mod Englands undertrykkelse og vandt krigen og skrev “The bill of rights” for at sikre den frihed de havde kæmpet for og som havde kostet mange liv.

“The bill of rights” er det stykke papir der sikre amerikanerne frihed.

Problemet er at mange er naive og har alt for meget tillid til medierne og “eksperter” at de bliver mere og mere undertrykt af den magtelite der ønsker at frarøve vores frihed og stjæle vores værdier ved at lave fup “national”banker der ikke er statsejet og trykke penge ud af den blå luft dog ikke flere end at man kan bevare tilliden og holde inflationen på et rimeligt niveau.

Magteliten(internationale bankøre) har aldrig givet op og har kæmpet i det skjulte for at undertrykke USA og resten af verdenen.

Det er derfor de bla. prøver at underminere den amerikanernes frihed ved at påstå at USA er et demokrati, når det er et faktum at USA er en republik. Du kan undersøge det selv.