Forside Fora Privatøkonomi Luksusfælden! Luksusfælden!

#126572
Anonym

Jeg har lige set den 1. udsendelse på nettet med en familie fra Bjæverskov, og jeg må give jer ret i at det virker noget videre useriøst.

Sidste udsendelse med et par, der skyldte 1,3 mill. kr., er ikke lagt ud endnu, men under “læs mere” om udsendelsen står der, at noget af gælden skyldes 2 tvangsauktioner for 20 år siden, så altså ikke kun forbrugslån. Overdrivelse fremmer forståelsen.

Af den 1. udsendelse rådede “eksperterne” det unge par, der til sammmen tjente netto 43.000 kr. til at skynde sig at gifte sig, for så var der netto 7000 kr. mere i udbetaling hver måned i personfradrag.

Det er måske mig der ikke har meget forstand på beregning af skat, men er det danske skattesystem skruet sådan sammen at man ved at gifte sig for 7000 kr. mere udbetalt om måneden? Det undrer mig at flere så ikke gifter sig.

Er der nogen der ved om denne oplysning er rigtig. Til sidst i udsendelsen blev bare sagt, at man opnåede store skattemæssige besparelser ved at gifte sig, men jeg har aldrig hørt om dette.