#125398
Anonym

Nej Jørgen Pipp, jeg er ikke galt afmarcheret.

Gå ind på http://www.postbank.dk og klick på Sparen/Anlegen i højre side og klick derefter på Sparen 3000 plus, og der kan du under “Kontitionen” se alle betingelserne.

Denne kontotype giver dog ikke 4.1% i rente, kan man kun få hvis man har en girokonto i banken, som er gebyrpligtig, hvis ikke der går 1250 Euro ind hver måned, ligesom man nok ikke kan få den, hvis man bor i Danmark, da man jo så skal kreditvurderes, hvis du vil have en Visakort til kontoen, men ikke hvis du kun vil have et såkaldt EC-Karte, som kan bruges i stort set alle butikker i Tyskland, også Aldi og Lidl etc. (der kan nemlig her kun disponeres over det står på kontoen).

Jeg har ikke selv sådan en konto, men jeg ringede til Flensburg Postbank, da jeg skrev mit tidligere indlæg, så Spar Card 3000 kan oprettes af alle uanset bopæl, men man skal møde op for at lade sig registrere (med billed- og bopælslegitimation) fik jeg oplyst, hvis ikke man har adresse i Tyskland, hvilket vel er naturligt nok.

I gamle dage kunne man jo også i Girobank her i DK hæve gratis i udlandet ved hjælp af nogle specielle checks de udstedte.

Så den er god nok, alle kan oprette og hæve gebyrfrit i hele verden, men dog kun indtil 2000 Euro pr. måned, men det står også altsammen på hjemmesiden.

Spørg, hvis du/I vil vide mere