#124920
Anonym

Det var da en ynk uden lige at høre på alt det “hold lige en ordentlig tone og vær søde mod hinanden ih altså kom og få et gruppekram”. Det er jo lige så man får kvalme.

Prøv engang at gå tilbage og se hvem det egentlig var som lagde den hårde stil, det var trådstarteren SELV, det var ikke Prier!

Prier kom med et godt råd om at hun skulle få en aftale i stand med sine kreditorer, i stedet for at gældssætte sig yderligere. Og hvad svarede trådstarteren så til dette velmenende råd?

Hun flejnede totalt, og “krævede respekt” og tudede over at hendes indlæg blev “haglet ned” osv. osv!

Sjældent har man oplevet en SÅ nærtagende debattør! Hvis man ikke er interesseret i at få nogle konstruktive svar, men udelukkende vil bekræftes i at det er noget så synd for en, hvorfor opretter man så overhovedet en tråd?!?

Det var SHE som lagde den hårde stil, og så begyndte hun tilmed at begive sig ud i at påstå, at hun havde fået et EKSTREMT favorabelt lån, selv om hun dagen før havde en økonomi der var lige til at lukke op og skide i? Hvor var det lige respekten blev af?

Så venligst drop pladderhumanismen bare fordi trådstarteren er en stakkels enlig mor til to børn. Hvorfor skulle man være “en sød sjæl” over for hende, når hun selv opfører sig som en værre “ord der rimer på switch”.