#107750
Anonym

Hvis du bliver rasende på din bank fordi de gerne vil have at du overholder dine aftaler, så synes jeg du skulle prøve at finde en anden bank der fra starten vil skrive under på, at de er ligeglade med din økonomiske opførsel. Hvis du ikke kan finde en sådan bank må du nok indstille dig på at lære at overholde aftaler (såsom at undgå overtræk). Hvad med at give livremmen endnu en tand i en kort periode så der er et overskud på 5000 kr.?

Er du HELT sikker på at du og din kones økonomi er helt adskilt? Hvad hvis du nu ikke havde haft et plastickort, havde din kones kort så ikke kommet i brug til bilreparationen. Jeg synes det er fair nok at banken ønsker indsigt for at strække kreditten yderligere. Du kan jo ved den lejlighed fortælle at der er vandtætte skodder (hvis der nu er det) mellem jeres pengesager. Banken kan IKKE indkræve dækning af dine overtræk hos din kone.

Ja, min kone og jeg havde hver sin bank de første 5 år (+ en fælles budget-konto i den ene af af ‘vores’ banker). Det fandt de sig i (nødvendigvis) men de ville da begge gerne have hele vores engagement – da den ene bank så opgav forsøget på at virke tiltrækkende, så vandt den anden bank. Det er nu mest praktisk med een bank, men gav dog ikke store problemer med at have to.