#124796
Anonym

Hej Forsigtig! Du skriver:

Citat “Forum- og debatregler
Mybanker.dk’s debatforum har til formål at fungere som et sted, hvor Det er derfor vigtigt, at der hersker en god omgangstone i forummet, således der er plads til alle brugere.”

Så vidt jeg forstår er Debat-området ikke for brugere, der kommer i økonomisk uføre, fordi man ikke overholder f.eks. afbetalinger og lignende og dermed bliver medlem af et efterhånden meget omtalt 3-letter company.

——————————

Ahøm! “Plads til alle brugere” vs “ikke for brugere, der kommer i økonomisk uføre”.

Mener du, at dette forum kun er for de velbjærgede. Og at ‘3-letter company’ – hvad nu det ellers er for en tingest, og med mulighed for medlemskab? – skal banlyses. At de rki-frustrerede skal udelukkes fra debatten.

Og, ja, jeg véd godt, at det er trivielt med disse – for de flestes vedkommende naive (ikke alles)- indlæg fra mennesker, der tror på miraklet at kunne samle al den ophobede klatgæld med dyre renter til et enkelt og overskueligt lån til en lav rente.

Og de får da også tørt på/bliver konfronteret med de barske realiteter fra mange debatdeltagere; men at udelukke dem fra “Debat-området” med begrundelsen, at de er “i økonomisk uføre” synes mig at være i strid med ikke blot debatreglerne, men også med al anstændighed.

Og glem ikke, at ikke alle er rki-ere bare fordi de ikke vil overholde afbetalinger og lignende. Men for nogens vedkommende, fordi de er blevet røvrendt. Fx små håndværkere med entrepriser for store koncerner, der kører konkursræcet og efterlader underentreprenørerne med ubetalte fakturaer.

Skilsmisser, arbejdsløshed, sygdom er også faktorer, der får ellers økonomisk forsvarlige til at ende i det økonomiske morads med rki-registrering til følge.

Skal de straffes med at være non-grata her på dette debatforum?

‘Det var så lige MIT indlæg.’

PS: Indlæg, som man ikke, hvad ellers er kotyme på stort set alle andre debatsider, kan gennemse inden ‘affyring’.

Hvorved man ikke kan luge ud i ens egne sprogfejl, grammatiske dummerter eller hvad værre er, ens misforståelser af andres indlæg.

Nåh, vover!