Forside Fora Privatøkonomi Fast ejendom – Kæresten flytter ind !!!! Fast ejendom – Kæresten flytter ind !!!!

#124744
Anonym

Jeg kan sagtens forstå, at hun gerne vil “have noget på skrift”, for så er der så meget desto mere til hende, hvis I går fra hinanden.

Det kan godt være, at hun lige nu siger, og måske tilmed selv tror på, at hun vil gøre det, for at vise at hun mener forholdet seriøst. Men hvis I om et stykke tid bliver uvenner, så GARANTERER jeg for, at hun ikke tøver i ET SEKUND med at tage halvdelen af alt hvad du ejer, selv om hun måske kun selv har lagt 30.000 i pengekassen.

Det kan være meget svært at sige til den pige man er ovenud forelsket I, at man gerne vil have særeje, men det er nye tider, og det bliver også hverdag for jer på et tidspunkt.

Så mit lidt pessimistiske råd er, at du ikke ændrer i ejerskabsforhold med mere før I har boet sammen i nogle år. Om så I har været kærester i 10 år, så ved ikke I ikke hvordan det går for jer at bo sammen permanent, før det er prøvet.

Tænk dig om. Spil ikke hassard med din friværdi, fordi damen blinker med dådyrøjnene. “Jeg vil gerne “være RIGTIGT med i det” er det ældste trick i bogen…”

Misforstå mig ikke, jeg ønsker jer alt godt i fremtiden og håber oprigtigt at I bliver lykkelige sammen! Men vær forsigtig med at forære halvdelen af dit kongerige væk…