#124742
Anonym

Det er ikke rigtigt, det som thsv siger. Det er IKKE den eneste vej frem at oprette ny gæld, for at betale den gamle gæld. Det kan måske være en mulighed i nogle tilfælde. Men når først man har misligeholdt sin gæld så meget, at man er registreret i RKI, så er det tog kørt.

Og jeg synes det er meget forkert at skrive som du gør, du bekræfter jo blot de RKI registrerede i at “jeg kan ikke komme ud af min gæld, for jeg kan ikke stifte mere gæld for at samle min gæld”…

Det er PÅFALDENDE så bred enighed der er blandt dårlige betalere om, at bare de kan samle deres gæld, så er alting godt. Jeg forstår virkelig ikke at det skulle være bedre at afdrage 1.000 kr til én långiver, frem for 200kr til 5 långivere. Så svært er det altså ikke, man kan jo tilmed få betalingsservice til at klare det hele.

Argumentet om at man får flere penge til overs holder ikke, for man kan opnå præcis det samme, ved at ringe til sine nuværende långivere og bede om lavere månedligt afdrag, hvilket næsten altid er muligt. Og fordelen ved sidstnævnte metode er, at det kan man også, selv om man er registreret.

Og glem ALT om at bruge argumenter om at man kan spare penge ved at få en lavere rente. For hvis man tænker seriøst i den slags baner, havde man overhovedet ikke oprettet alt den klatgæld i første omgang…