Forside Fora Privatøkonomi bank aktier. bank aktier.

#124478
Anonym

Til gode råd og generalen!

Hvorfor må man ikke stå frem og fortælle at man har mistet nogen penge i Roskilde bank, og jeg har da i øvrigt heller ikke hørt nogen stå og flæbe.

Jeg er da godt klar over, at folk der henvender herinde elsker at fortælle hvor godt det er gået dem, hvor heldige de har været, og hvor mange penge de tjener og hvor meget de har arvet.

Og det vil jeg da så også gøre, men jeg har atså købt for 20% af min ratepensionsdepot i Danske Bank og 10% i øvrige banker, der har tabt meget i værdi i det sidste år. Og hvorfor må man aldrig investere så meget i en stor bank? Jeg tror ikke DDB går ned?

Det bemærkes, at jeg solgte alle mine aktier i februar 07, da jeg læste at Straarup og Co selv solgte stort ud af deres beholdninger, og så tænkte jeg, at nu er toppen nok nået for denne gang, hvilket den rigtig nok også var, men eksperterne talte stadig om at aktier var en rigtig god investering, da der var store overskud i selskaberne.

Jeg er da godt klar over, at bunden måske ikke er nået på aktiemarkedet endnu, og det er der af indlysende grunde ingen er ved. Men en hvis risiko er der jo altid.

Til sidst kan jeg da oplyse, at jeg også har tabt penge på bankaktier, men kun ca. 1000 kr. i daværende Kronebanken, som var en fusion af Frederiksborg Bank i Hillerød og Sjællandske Bank i Slagelse.