#123568
Krisser

Et par overvejelser:

Debatret
Tilsyneladende synes SHE at hun har ret til at bestemme hvem der må diskutere i denne tråd. Det synes jeg er interessant, da denne forum og dets faciliteter mig bekendt er stillet til rådighed af Mybanker.dk. Jeg tror at nyheden om overgangen af rettigheden til at bestemme hvem der må skrive hvad på forummet har overrasket alle – ikke mindst Mybanker.dk.

Lånemulighed
Jeg er også meget mistænksom overfor at SHE skulle have fået et lån hos Jyske Bank til 7,5 % i rente. Enten lyver hun over for os (hvilket er tarveligt overfor andre RKI-registrerede), eller også har hun løjet overfor eller tilbageholdt oplysninger fra Jyske Bank. Det er muligt at SHE er blevet slettet fra RKI ved at bestride registreringen, men selv om registreringen er slettet, er det stadig et forhold der er ganske vigtigt at oplyse til banken. Hvis rådgiveren i Jyske Bank har ydet lånet til den rente og med denne viden – især i den nuværende situation – vil jeg kalde rådgivningen dårlig og rådgiveren naiv. Hvis SHE har tilbageholdt oplysningen, kan Jyske Bank vælge efterfølgende at opsige lånet udenfor de opsigelsesregler der normalt gælder.

Kaution
Hvis SHE har fået lånet mod kaution, er det udelukkende fordi rådgiveren er uerfaren. Der eksisterer nemlig en aftale mellem Forbrugerrådet og Finansrådet om, at der ikke kan kautioneres for gammel gæld. Som jeg hører det her, er der tale om omlægning af eksisterende lån, og Jyske Banks kaution vil derfor ikke være gyldig.