#123494
fk2001

Så vidt jeg ved handles det hele på børsen, så hvis du har adgang til kurserne der, så er det bare at ringe til banken og bede dem om at handle. Du skal selvfølgelig være opmærksom på at der skal være en køber til samtlige obligationer du skal have solgt, ellers dur en børshandel ikke.

Men jeg tror nu heller ikke du kan handle fire mdr på. forhånd, men dette er jeg dog lidt usikker på. Hvis du kan, skal banken deponere pengene og du skal bestemt have en rente for dette indlån, da du jo skal betale renter fra den dag obligationerne sælges. Nu kan det være at du kun tænkte på at time kurssikringen. I så fald tror jeg blot at det er gns. kursen på den aktuelle dag, banken beregner sin kurs udfra. Jeg er faktisk lidt usikker på om banken handler obligationerne ved en kurssikring, eller de blot tager gevinsten/tabet senere.

Om du kan hente noget ved en sådan timing skal jeg ikke sige. Jeg brugte dog samme fremgangsmåde da jeg skulle optage lån. Da jeg mente kursen var rigtigt ringede jeg til bankmanden og bad ham trykke på knappen. Det hele var selvfølgelig aftalt på forhånd.