#123444
Anonym

kunne man forestille sig at det månedlige afdrag var mindre belastende for økonomien???? ja det kunne man derfor søges et lån. Da ingen ef jer er låneudbydere, hvorfor er det så lige i blander jer?

Jeg har fuld forståelse for at man retter sig efter statistikkerne, det er jo det de er her for. Men hvor mange har ikke set en statistik og tænkt, den der gælder sørme ikke for mig?!
Det er ikke for at være hoven, men besvarelserne betaler ikke mine ting.
Jeg søger nye “håb” da jeg har to børn at tænke på, og det er dem der gælder. At jeg så har været så dum og naiv at lave lort i den for mig selv, er ene og alene min egen skyld – det er jeg klar over.

Da jeg ved det er muligt at optage et lån til udrydelse af gammel gæld samt rki registrering, har jeg lavet dette indlæg. Men da jeg ikke har været en af de “heldige” der har prøvet det før, aner jeg ikke hvor jeg skal gå hen. min egen bank er desværre for store til en ubetydelig en som mig.

Så hvis i ligger inde med viden om hvem der eventuelt kunne forestilles at være mand for dette eller har gode råd til luft i økonomien, ville det være elskværdigt at modtage.
Tak.