#122894
Anonym

Generalen har talt!

Der er dog et par ting i dit indlæg jeg bemærker, som jeg synes der bør knyttes en kommentar til.

Bankerne HADER dårlig omtale! Hvis det virkelig et sandt at bankrådgiveren har fortalt dig at banken ikke ville forfølge dig, hvis din mand ikke kunne betale og at I blev skilt, så mener jeg at banken har et KÆMPE forklaringsproblem!

Jeg ville gå ned i din bank og “spille dum” – bed om aktindsigt i din sag, da du ikke kan forstå at banken har bedt dig betale “din mands gæld”. Hvis du er heldig har bankrådgiveren skrevet hvad pengene skulle bruges til, nemlig indfrielse af din eksmands gæld – dette kan i et vist omfang underbygge den historie du fortæller her.

Næste skridt er at kontakte Ekstra Bladet og fortælle dem din historie om den frygtelige bank der “lokker” dig til at skrive under på din mands gæld og derefter kræve beløbet af dig – en stakkels enlig mor på SU.

Jeg kender flere sager hvor storbanker har valgt at lade folk blive i deres hus fordi de ikke ønsker den dårlige omtale – dårlig omtale i fx. Ekstra Bladet kan vel nemt koste banken mange millioner kroner i tab fremtidig indtjening.

Rigtig god fornøjelse.

Husk at skrive hvad der ellers sker I din sag – det er blandt andet også det som gør denne side interessant 🙂 Og så kan det hjælpe andre.