Forside Fora Privatøkonomi Råd til resten af livet Råd til resten af livet

#122806
Anonym

Jeg har læst dit indlæg; jeg er ældre end du, og mere erfaren, mmåske både økonomisk og i andre henseender, men jeg forstår ganske udmærket dine tanker.

Da jeg formentlig var på din alder læste jeg en bog, der gjorde et stort indtryk på mig. Men jeg tror, den vil gøre endnu større indtryk på dig, fordi den formulerer og arbejder videre med netop nogle af de tanker, som fylder dig, sådan som jeg læser dig.

Jeg syntes, det var en ret fantastisk bog, der åbnede mine øjne for nogle vigtige sider af livet – især hvis man hører til den gruppe af menneskeheden, der på samme tid er forretningsmand og et menneske af kød og blod og med følelser og idealer.

Harry Browne: How to be free in an unfree world. Det er titlen. Brown er død for et par år siden, men hans tanker lever videre. Hos amazon.com kan du købe hans bog i hardcover udgave for omkring 65 USD. Jeg vil sige, at det er prisen værd. Selv om du – efter din egen beskrivelse af dig selv – ikke kan bruge hele indholdet, så kan du ganske givet bruge en hel del. Og hvem vil ikke gerne betale 3-400 kr. for at dle nogle timers livserfaring med en klog person?

Good luck.