#122774
Anonym

De fleste private netbanker har en beløbsbegrænsning på mellem 100.000 – 250.000 afhængig af hvilken bank du benytter. Du kan dog altid få din bank til at overføre ubegrænset beløb (banken skal dog melde beløb over 5 mio til Nationalbanken)

Grunden til at banken ikke kan oplyse hvor lang tid det tager før pengene kan ses på beløbsmodtagers konto skyldes at pengene skal igennem en masse mellem banker; navnligt hvis du overføre fra en lokal bank til en lokal bank.

Pengenes vej til beløbsmodtager kan derfor se således ud:
Sparekassen Sjælland -> Nordea -> Tyrkisk storbank -> Tyrkisk lokal bank.

Disse mellembanker og modtager bank kan godt finde på at holde pengene i et par dage før de sender dem videre(navnligt banker i ikke knapt så “civiliserede” lande såsom Tyrkiet)

Alternativt kan du lave en ekspres overførsel, koster nok 1,5 pct. af beløbets størrelse + et par hunderede kroner. Så skulle modtager gerne have pengene dagen efter, hvis de er afsendt før kl. 14.

Hvis du er bange for at beløbsmodtager ikke modtager beløbet rettidigt kan du få din bank til at lave en bekræftigelse på at beløbet er overført, som du fx. kan faxe.