#122230
Anonym

@ Jesperh

Mht. stand og beliggenhed har alle er bygningen generelt i god stand. Der er som nævnt lagt nyt tag, lavet tilbygninger til badeværelse til alle lejligheder, samt lige anlagt en ny gårdhave. Derudover ligger lejligheden et sted på Vesterbro, hvor der inden for de næste år er planlagt flere byfornyelsesprojekter i området. Som nævnt, vil jeg vurdere, at en tilsvarende ejerlejlighed i hvert fald vil ligge på den anden side af de to millioner.

Faren for konkurs vil jeg vurdere til meget lille, da foreningen har en friværdi på 210 mio. Hvis folk ikke kan komme af med deres lejligheder (hvilket ikke har været tilfældet indtil videre) må de jo bare sælge deres lejlighed til under andelsværdien.

Den samlede restgæld var som nævnt på 135 mio., og det vil være til afbetaling heraf, jeg vil betale de ca. 2700, som boligafgiften ligger på. Af de 135 mio. er de 40 mio. i et rentetilpasningslån. Det er naturligvis ikke helt optimalt, men selv hvis renten steg markant vil det ikke betyde det store for den enkelte, da det er en ret stor andelsforening og merudgiften derfor vil være delt ud på mange beboere.