#121720
Anonym

Det er ganske nemt at BARE kigge efter de bedste tilbud, Jeg holder penge og økonomi.

Hertil bedes man skifte bank, uanset om hvorlænge man har været kunde. Det er med til at give en bank eller banker udsigt til at være mere påpasselige med hvilke renter og at de som er rådgivere ikke kun er rådgiver for dem selv og bankens skyld, men sandelig også for kunden.

Det er ikke alle banker der vil have en, uanset om man har gæld eller ikke gæld i sin gamle bank.

Jeg er førtidspensionist, og dermed kan jeg ikke efter eget valg bare skifte til hvilken som helst som jeg finder belejlig.

Dette er noget man søge om og lige før det også er en teoriprøve man skal op i for at blive godkendt i.

For 3 måneder siden skiftede jeg bank, da forhenværende bank havde truet mig med hvilkesom helst midler for at det lån jeg havde hos dem skulle betales mere af på om måneden. Pga. af al den problematik omkring kommuneskiftet og sammenlægning, har det givet mig en del bøvl, dvs. min pension er indkommet til tiden, dermed har man rettet i et dokument som jeg havde skrevet under på, at det var med fast rente og ikke variabel rente.. dette havde banken to år forinden rettet til variabel rente,, Ikke noget jeg tænkte så meget over fordi jeg handlede i min gode tro at min rente var fast.
Pt. skulle jeg iflg. mit dokument have afskrevet mit lån med 60.000,00 kr. Men iflg. banken ved en opgørelse kun havde afdraget 11.780,59 kr. Dvs. banken har taget ca. 50.000 til sig selv ved at de havde ændret min faste rente til en variabel så renten på et tidspunkt løb op i en stigning svarende til 29,8% mod de 15,2 som den står på nu..
Jeg blev meget forfærdet over at de havde gjort noget uden min tilladelse, og at jeg nu rent faktisk slet ikke havde betalt noget som helst som afdrag af mit lån, dersom de havde foruden renterne havde tilskrevet mig også ændring af Lånedokumentet.

Selve problemet sker i samme takt med at jeg fra årskiftet 2008 for en pension ind som er 10 dage ældre end daværende tidspunkt skulle have været indsat.. Samme månede inddrager de mit Visa dankort og lukker for det, Dog har jeg min netbank og til syn og rædsel se til at banken uden videre hæver rykkergebyr og renter på den dyreste konto VISA dankortet som de selv havde lukket.. Jeg kan intet gøre, udover de mails jeg skriver og pr telefon forsøger at få kontakt med den rådgiver. alt imens månederne går, Betyder det at jeg har mistet mere end kun 50.000,00 kr til banken.. Banken hedder Sparekassen Sjælland og slet intet tilovers for den bank mere.
I marts månede skifter jeg til Danske Bank og får en NEM konto der, man skriver under på at dette er det sted hvorpå at løn og andet går ind på for fremtiden. Så kommunen må da kunne finde ud af hvor de skal indbetale min førtidspension henne.

Dette går nu ellers hånd i hånd og slet ikke nemt for mig at få Danske bank til at erkende de har fejl i deres system. Jeg får da tjekket det hele igennem nu og er fastslået at jeg fra samme dag jeg har skrevet under har den hele tiden fungeret som nemkonto og at nu har kommunen rettet sig ind på det. det opdager den tidligere bank så…OG! igen gør banken sig et endnu et forsøg, og derved opstår der forvirring så min nuværende Maj pension ikke går igennem til Danske bank. Men derimod til Sparekassen SJ. De har så været inde og ændre min NEM-konto fra danske bank til dem selv, trods alle de rykkere og trusselbreve om at nu var sagen endelig overgivet til RKI og at der nu var sat en advokat på. Har tyvestjålet min pension samt spærret min netbank hos dem, til trods for at jeg har modtaget tre breve om pin-koder til om at jeg skulle have modtaget et visa electron kort, som banken har beholdt selv, så den aldrig kunne aktiveres.

Nu har alt dette ståhej her siden Januar 2008 smittet så meget af, da jeg ikke har haft penge til at betale yderligere regninger, betydet at jeg er blevet erklæret insolvent og 7 firmaer har lagt det hele over til incasso som har lavet et brev som et forlig på at fra at betale et afdrag på 500 kr om måneden er rettet til at jeg henholdsvis på den dyreste skal indbetale 8843 kr. om måneden i de næste 10 måneder, som de kalder for et forlig..

Har nu resulteret i at nu kommer man efter mit køretøj og at det skal på tvangsauktion..
Der nu ikke så meget valg at gøre godt med her.
Dog har der været nogle kreditorer der har ment at de hellere vil have pengene ind på et mindre beløb, end at tabe det hele på gulvet. Dette har været prisværdigt for mig at indgå en sådan aftale.. Men selv samme kreditorer har ment at jeg skulle klage over at sparekassen har snydt mig foruden min løn for Maj månede som de har taget rub og stub for at dække sig ind men også at de har lavet dokumentfalsk. Dersom de begrunder med at man på privat lån i kan have fast rente og at dette var en fejl fra en anden rådgiver og derpå havde de lavet min aftale om.. Uden min underskrift..

Jeg har snakket med diverse instanser og som synspunkt på dette, skal jeg så lade Banktilsynet gå ind i den sag, Men spørgsmålet er hvormeget vil jeg vinde deraf, når man læser om alle de 6000 sager der har haft er der kun små 10% som har fået medhold i deres klager, og de 9,9% er størrere firmaer der har en god advokat til at hjælpe sig.

Når man læser om Økonomiske rådgivningsfirmaer der beskæftiger sig med lavtlønnede ofre ude i den store bankverden kan man nu se at de fleste er nu anmeldt til forbruger klagenævnet samt at forbruger klagenævnet har også den opfattelse af det er plattenslagere af firmaer der tager sig godt betalt, og aldrig et godt råd værdigt end at holde sig meget langt væk fra disse, når nogle tager sig godt betalt med 25 kr pr. minut ved hver samtale.

Og så er der den anden mulighed at snakke med en advokat, men en advokat gør heller ikke noget gratis, så når det drejere sig om økonomi og retsager så er der ingen hjælp at hente iform af retshjælp eller andet.. Cool Cash, og hvem har så råd til det??

Banker, rådgivningsfirmaer, som så meget andet, er de fleste underlagt en eller anden bank, og dermed inhabil, hvis det pludselig er imod deres egen bank der skal lægge ører til.. Så det er en skidt branchevalg at gå efter.

Alt imens vi andre som mangler hjælp, kun kan se på hvordan bankerne vinder mere og mere ind i rollen en Mafiabossernes verden. Med spetankulære tanke måder, ligesom SparTrelleborg banken..

Jeg tror ikke på, at der er så mange som finder vej herinde Michael har længere den fornødende tro eller energi til at rende rundt til at banker for at undersøge om der er gunstige forhold for netop dem. en ting er at man bor ude på landet og skulle der være en vendelbo bank som er den rigtige så er afstanden for mange, dem en kende for langt at de må have en bank der..

Men tilbage til min NEM-konto Iflg. Told og skat må der kun være en NEM-konto og da jeg har Danske bank som ikke engang er blevet aflyst, og det sker ved at man skiver under på at banken må ophæve den andens banks Nem-konto slet ikke er blevet gjort, Men Sparekassen har tyet til midler ved at oprette deres egen NEM konto i mit navn og overbragt denne meddelse til Kommunen til skade og omdømme for mig, ved at jeg kom endnu igen bagud med mine indbetalinger til andre som eksempel huslejen det også er gået udover.. Dette bliver så en endnu hindring for mig i næste månede. Dog er det gjort klart for kommune at der ikke må udbetales nogen penge på en en konto som har været lukket siden Januar, men at banken har brugt min visa konto til andre ting end det de har lov til..

Så alt i alt betyder det for mig, om jeg har kræfter nok til at gå igang med en længere sag, som vil bevæge sig fra fodgeretten til civilretten og via Finanstilsynet til Banktilsynet..

Så jeg ser kun en god grund til at man laver en liste over de banker som ikke overholder deres egne regelsæt men tyer sig til andre metoder som ikke er godkendt i bankverdenen. hvilket også er uhørt at have et lån med en Åop rente på 15,2 % som faktisk kan gøres billigere i et finansieringsselskab, som kan give eller forhandle renter ned til under 8% i privatlån..

Jeg ville gerne se en statestik på den mest reelle bank som alle har en mulighed for at komme til mod den dårligste bank man skal holde sig langt væk fra.. Så det med at det er en jungle at lede et svar i, er nok mere sandsynligt at se et stjerneskud på himlen når det er mest overskyet.

Det er slet ikke noget for os som ikke er så meget inde i Bankverden og de jungleregler de har, og da slet ikke dem som slet ikke kan overskue eller nogen forstand på de forskellige indeks priser man overfaldes med hverdag, ved at noget stiger der og andet falder der, men at for begge går det hele ud på, at bankerne skal tjene deres penge ind via de fattige i samfundet.

Og for himlens skyld lad være med at få et kort med kredit på, det kan gå henog blive en rigtig meget dyr forretning kunden vil opleve når der skal afdrages på den.

Håber der er nogen der har fået den forståelse, at det er utroligt svært at finde den som tjener bedst til egens fordel. for den findes ikke, men noget er da bedre end andet..

Lav jeres egen bank og lad være med at låne ud til andre, iser aldrig jeres penge mere igen.

MVH. H.D.