#121714
TASARA

Mange gode råd er allerede givet.

Hvis du har noget famile eller gode venner med opsparing der ikke er bundet og som vil være villig til at hjælpe dig, kan du måske “låne” penge af dem.

Du kan jo tilbyde dem en rente der er højere end de ellers kan opnå i bankerne. Dermed vil de kunne tjene flere renter mens du tilsvarende sparer renter. Det er da en Win-Win situation :).

Jeg har selv tidligere hjulpet et familiemedlem på den måde, dog uden at tage overrente. Det er dog klart at tilliden skal være der, da vedkommende jo alt andet lige løber en risiko i forhold til at placere pengene i en bank.

Omend ikke andet kunne det være en måde for dig at komme hurtigt af med forbrugslånene, der sikkert er hundedyre. Nu har du ikke oplyst renterne på dine forbrugslån, men de fleste forbrugslån har en rente på over 20 %. Derfor kan du sikkert spare mindst 10 % i rente på denne måde hvilket vil give en besparelse på ca. 300 kr./mdr. Det lyder måske ikke af meget, men hvis man har et stramt budget kan 300 kr/mdr. sagtens gøre en forskel.

Held og lykke med det.