#121608
Anonym

Hej sirfryd! jeg er en ung mand på 23 år, der lige har set forbrugermagasinet Kontant. Jeg kan herunder forstå at det er dig som medvirker i indslaget omhandlende Mastercardi udlandet. Jeg vil først og fremmest sige dig tak for at hjælpe så mange uvidende danskere til at få øjnene op for bankernes skjulte pengemaskine.
Hernæst vil jeg stille dig et spørgsmål, som du eller nogen andre på dette forum muligvis kan svare mig på. Jeg har købt en rejse gennem Apollo-rejser og betalt med mit mastercard jeg lige har fået. På min banks hjemmeside står der at jeg SKAL betale rejsen med mastercarded for den på mastercardet tilknyttede rejse og afbestillingsforsikring dækker. På lpmastercard.dk har jeg læst mig frem til at man IKKE skal betale rejsens pris med mastercardet for diverse forsikringer dækker. Dette gør mig meget forvirret. Endvidere bliver min forvirring ikke mindre af et tidligere indlæg på dette forum hvor én skriver at Apollo ikke ønsker man betaler med Mastercard og kan nægte betaling med dette kort.

Dvs.:
-Hvis jeg betaler for mit årlige gebyr for mastercard på 895 så har jeg som udgangspunkt rejse -og afbestillingsforsikringen for husstanden.

-Køber jeg en rejse på nettet skal jeg IKKE betale denne med mastercardet, af frygt for rejseselskabet nægter at godkende betalingsformen og forsikringerne.

-Betaler jeg derimod rejsen med VISA/Dankort og samtidig slet ikke bruger Mastercardet i årets løb, så er Mastercardet sådan set bare en rejseforsikring til de 895 kr.

Mit spørgsmål er så bare hvordan det kan være lovligt at bankerne? De aner jo INTET om hvad det er de rådgiver om.

Det er usmagelig dårlig service hvis i spørger mig.