#120474
Anonym

Til de af jer der har adspurgt om lån decideret til hus, trods RKI registrering, kan jeg oplyse at der findes et sådan finansierings selskab, har lige selv haft besøg af en konsulent derfra, ( min hustru står registreret for en påstået vare som vi aldrig har modtaget, og derfor ikke agter at betale, ( man bliver slettet efter 5 år, og kan ikke registreres for den samme gæld uanset renters rente). jeg har fulgt lidt med i debatten omkring for og imod at låne andre steder end i banken, der er altså nogen gange at man går fra sin bankrådgiver fuldstændigt rødglødende af raseri.

Jeg bor for tiden til leje i et gammelt stuehus har boet her i 2,5 år vi betaler 4500 i leje og har i den tid vi har boet her 80000, det er ikke en tryk fejl jeg skrev firs tusinde. vi var lovet en varme regning på omkring 12000 om året men hende der boede her før var jo så også alene, og havde sikkert kun varme i stuen.

vi fandt et hus nyisoleret med nye ruder og døre over alt hvor vi ville sidde for 5700 brutto 4800 nettoså ved jeg udemærket godt at der kommer stadig varme og el oveni. ( til de af jer der har nævnt skatter og andre afgiftsbestemte betalinger kan jeg oplyse at de som regel er en del af ejerafgiften, det står at læse i de fleste salgsopstillinger, det skal det gøre for det er faste afgiftsbestemte beløb. som kan forudsiges)

Det mente vores rådgiver ikke vi havde råd til?????

Men hvordan fanden kan vi så have råd til en varme udgift på små 40000 om året ?

Vi søgte efter alternativer trods RKI, og fandt noget der hedder holm finans (i et ord hvis i vil ind på deres hjemmeside.)

Og det her er altså ikke et kviklån, der kommer en konsulent ud og gennemgår din økonomi sammen med dig.

Vi har ikke fået svar endnu, men ville bare lige fortælle at muligheden er der altså