#120328
Anonym

Hej Bo Sol !
Tusind tak for hurtig respons ! Det er en fin forklaring du giver mig omkring finansering. Hvorledes forholder man sig, når banken, som jeg ved er tilfældet med mange banker, har samarbejde med ét el. nogle få kreditforeninger ? Jeg formoder jo, min bank vil spørge det/dem om et tilbud, hvilket måske også viser sig at være helt ok, men jeg vil bare gerne sikre mig, at jeg ikke “overser” muligheden for et endnu bedre tilbud.
Det er min formodning, når jeg sammenligner priser og husenes standard, i nabolaget, at kr. 500.000,- er en ok pris. Det er egentlig pudsigt, at de ikke er dyrere, når det er ca. 5-6 km. fra Vesterhavet, og én af Danmarks store turistbyer, men huset ligger altså i en lille landsby, hvor børnetallet daler, og hvor der efterhånden ikke er mange butikker og håndværksfirmaer tilbage. Der er 15 – 50 km. til de nærmeste store byer, så man må indstille sig på selvbefordring, når man skal på job/uddannelse, da den kollektive trafik er meget ringe.
Så jo, jeg er klar over, at det er købers marked, men kan, via mit vikarjob på skolen, se, at byen tiltrækker tilflyttere – sikkert p.g.a. de lave huspriser.
Kan man bede om en tilstandsrapport, når der ikke er ejendomsmægler ind over handlen ?. Jeg husker arvingerne som meget reelle mennesker, så jeg har ingen mistanke om, at de prøver at snyde sig fra noget, men vil nu gerne selv have mulighed for at udforske og tage stilling til husets standard.