#120154
-Erik-

Jøsses !

I artiklen bortforklarer han sig med at der er forskel på “tilsvarende betingelser” og “nøjagtigt”.

Den rette betegnelse på forskellen er “markant ringere”.

Det andet pjat med at han han ikke vil ud med vilkårene lige nu, tilbyder at folk kan hæve deres penge gebyrfrit de første 2 måneder, er spekulation i at folk ikke gider bøvle med at flytte deres penge om kort tid igen – så de fleste nok bare lukker øjnene og tænker på noget andet.

Eik kan få mine spareskillinger på logi, hvis de tilbyder 5 % pa. på anfordring – og dog, et opsigelsesvarsel på en uge er ok, hvis det giver dem bedre muligheder for at styre deres likviditet.

Jeg vil opfordre jer der allerede har flyttet opsparingen over til Eik, at i tager situationen op til grundig overvejelse, hvis der ikke er markant bedre vilkår på bordet i løbet af næste uge. Med markant bedre vilkår mener jeg tilsvarnede Northern Rock, som Eik har markedsført at de ville tilbyde.

Der er indlån på 2 milliarder kroner som skal skifte bank inden d. 18/4, og der er likviditetskrise. Det vil undre mig meget, hvis der ikke kommer et tilbud tilsvarende Northern Rocks i starten af næste måned, så vær varsom med at binde opsparingen. – ud over måske lige på Østjydsk Banks Vejlekonto med 5,71 % frem til 30/9.

Hilsen
Erik