#119552
Anonym

Hvis man har brug for en bolig, og har et langt perspektiv – 10 år, jammen så skal man da bare købe nu.

Det jeg anfægter er at Michael agerer “falsk profet” og nærmest lover denne potentielle køber, at den øvre risikoramme for tab er max 5%. Det er den ikke, den er langt større, og vi ser “clear and present danger” i relation til om status om 3 år viser gevinst eller tab!

De store banker med interesse i boligmarkedet og ejendomsmæglerne har de seneste 1,5 år gentagne gange meldt ud, at nu vender markedet, men hver gang har tallene efterfølgende vist, at det er blevet værre. Må jeg minde om, at boligudbuddet i øjeblikket er 65.000 boliger. Det har aldrig i danmarkshistorien været så højt som i dag.

Jeg skal på ingen måde fraråde den potentielle køber at slå til nu, hvor der er meget at vælge imellem, og gode muligheder for at opnå et betydeligt afslag. Det jeg pointerer er blot, at han slet ikke kan vide sig sikker på at være “break even” om 3 år. Man kan sagtens forestille sig at priserne er faldet 25% om 3 år – sæligt hvis udviklingen i arbejdsmarkedet vender (hvad der er meget der tyder på lige nu). Pas på med “falske profeter som Michael” !