#119346
Jyden

Har først idag set papirudgaven af Berlingske fra i fredags og det kan Finansrådet da ikke slippe godt fra – de burde sætte sig ind i tingene. De burde også opfordre deres danske medlemmer til at tage sig sammen og tage konkurrencen op, istedet for at sætte sig ned og pive og lave smædekampagner mod Northern Rock.

Jeg har været ansat i en stor dansk virksomhed på et tidspunkt, der også havde svært ved at acceptere at der kom konkurrence efter at man i mange år havde været næsten enerådende, og når der kom imagemålinger mente man de var uretfærdige fordi de var dårlige. Selvom salgsdirektøren sagde til direktionen at det var folks billede af virksomheden og at konkurrence var kommet for at blive. De ville helst prøve at klare det som danske banker nu gør – og spille fornærmede. Virksomheden har det ikke godt idag.

Danske banker tag jer sammen og behandl kunderne rimeligt,

og til Northern Rock siger jeg længe leve Northern Rock og tak for den konkurrnce og dermed rimelige rente I er med til at skaffe danskerne uaset om de er kunde hos Northern Rock eller andetsteds.