#119034
Michael

Har du fuldt med i udviklingen på P2P-lånestedet Fairrates.dk Nicolet? Hvis ikke kan jeg oplyse, at det var en lånemulighed for alle almindelig mennesker, herunder RKI-registrerede. Der blev i nogle måneder oprettet masser af låneforespørgsler med titlen “Kom ud af RKI” hvor folk netop søgte om at samle gælden ét sted. Mange kom også afsted med et lån i de første måneder, men efterhånden viste det sig at samtlige – SAMTLIGE – låntagere misligholdte deres aftaler. Ikke ÉN ENESTE RKI-registreret betalte pengene igen med det indlysende resultat at stedet lukkede.

Så hvad får dig til at tro at der er forretning i RKI-registrerede? Når din “ven” misligholder 170.000 er der formentligt tale om et mangeårigt misbrug af andres penge. Klatgæld på 170.000 er ikke nogen man lige får stiftet på 2-3 dage. Det kræver lang tids ordentlig håndtering af økonomien (læs: tillid) for at en sådan person skal ydes et lån igen.

RKI er faktisk det sociale ansvar du efterlyser nemlig stopklodsen der forhindrer personer i at gå fuldstændig ned med flaget. 170.000 er mange penge, men dog ikke mere end der kan afdrages inden for en overskuelig årrække.

Så hurra for RKI