#118972
Anonym

Ja ok, jeg kan se din pointe. Et kreditinstitut der tilbyder den service vil ike være interesseret i at hjælpe da det ikke er hvorvidt låntager er registreret i RKI der er relevant, det er den VIDEN de har om at vedkommende er dårlig betaler.

Men samtidig hører der jo med til den historie at ikke alle RKI registrerede nødvendigvis er satans yngel, og at nogen mennesker på helt ærlig vis prøver at komme ud af deres gæld og problemer.

Jeg vil gerne stå som kautionist for 170.000 kr. hvis jeg ved at pengene går direkte til låntagers kontokort gæld og at der 1-2 måneder senere kan optages et lån hos GEMONEYBANK eller lign. på 170.000 i låntagers navn og at pengene overføres direkte til min kotno. Så har pengene aldrig været i den “dårlige betalers” hænder. Samtidig har den dårlige betaler formået at samle sin gæld ét sted og han er ikke længere i RKI.

På den måde kan man sige at han har fået en ærlig chance for at forbedre sig. GEMONEYBANK ved ikke at han er dårlig betaler for han er ikke i RKI længere…

kan du se min pointe?