#118866
Anonym

Til Topnulskat og måske endda alias Michael.

Ja, kald I det bare en misundelsesskat, men jeg betaler min topskat den med glæde, og betaler måske 10 gange så meget som I gør tilsammen.

Nu er det sådan at jeg har arvet en betydelig kapital, men føler mig da alligevel ikke rigere end andre personer, og mener at de bredeste skuldre også betaler mest og også en progressiv skat.

Ja, og 12 milliarder er da også en sum penge, men når det lige drejer om at få den fjernet til egen fordel, så er det pludselig meget lidt (kun 2%), men når det drejer sig om at fjerne noget små udgifter eller bare det at forhøje maden for de ældre til 62,50 kr. for et måltid mad, så er der pludselig ingen penge i kassen.

Der er et eller andet der ikke hænger sammen, men jeg er altså ikke ultrakonservativ, og jeg kan forsikre Jer om, at topskatten aldrig vil blive fjernet i Danmark, og så kan I godt kalde flertallet af vælgere for “misundelige”. Det generer mig ikke, da det er noget direkte sludder. Mange kender mange rige, der er misundelige på alt og alle…….

Jeg tror ikke vi kan komme diskussionen meget længere, men jeg håber ikke at I som Bendt Bendsen tænker på topskattens afskaffelse fra han står op om morgenen til han går i seng, men få Jer et liv og prøv så også at leve det.

Jeg vil ikke kommentere flere indlæg for vi bliver jo aldrig enige.