#118824
Anonym

De kan intet tage !!

Det er ikke let at være registreret i RKI – og det er næsten umuligt at låne med en registrering. Helt umuligt er det dog ikke, og slet ikke hvis du sørger for slavisk at følge vores fri af RKI guide.

Kontakt RKI (Tlf.: 87 46 56 56) og bed om at få oplyst hvem der har registreret dig.

Du skal oplyse dit fulde navn, fødselsdag samt din adresser inden for de seneste fem år. Kontakt herefter RKI igen og gør indsigelser imod den eller disse kreditorer. Husk at oplyse sagsnummer og kontaktperson på hver enkelt sag, som du har fået udleveret af RKI i første omgang.

Samme dag (VIGTIGT!) du modtager skriftligt svar fra RKI om at de undersøger din sag går du ind på en almindelig låneoversigt og søger samtlige lån. Din RKI registrering er nemlig nu på ”stand by” og du kan derfor låne penge.

Så snart du modtager papirer fra låneudbyderen underskriver du med det samme og sender retur. HUSK at bruge lånet til at betale din RKI gæld af så du kan mærke økonomisk frihed. Alt dette kan gøres på få dage…. og det koster ikke én krone ud over renterne på lånet.

Der er flere firmaer der tilbyder en RKI sletning, men de bruger alle sammen ovenstående metode. Hvorfor betale for noget man kan gøre gratis helt selv