#118658
Anonym

Nej, hentydningen var ikke som sådan myntet på dig.

Jeg kender bare flere selvstændige erhvervsdrivende i enkelt- eller fåmandsselskaber, der har samme meget højtidelige indstilling til tid og har den opfattelse, at de stortset ikke besidder andre evner og kompetancer end det det ligger indenfor deres eget afgrænsede faglige område.

Hvis man insisterer på at ækvivalere arbeidstid med tidsforbruget på aktiviteter indenfor privatsfæren, så som at planlægge sin privatøkonomi, at vedligeholde computeren, klippe græsset, indkøbe og lave god sund mad etc., jammen så er det vel meget muligt, at du når frem til konklusionen, at det bedst kan betale sig at hyre en personal shopper til at købe julegaven til kæresten, at lease computer med service, at hyre en kok ind til madlavning og ansætte folk til rengøring. I yderste konsekvens kan du vel også bestille kærligheden når det lige passer dig?

Personligt synes jeg dagligdagsting kan være meget afstressende, og vil ikke sidestille almindelige hverdagsopgaver i hjemmet 1:1 med arbejdstid. Jeg ville nødig arbejde 80 timer i ugen og “undvære” de daglige opgaver i hjemmet. Det hører med til at være et alsidigt menneske, og det er det jeg mener med at “du kan outsource dit privatliv” i en sådan grad, at du bliver inkompetent som menneske – en snæversynet idiot.

Hvordan du prioriteter din tid, er dit valg, men gør ikke dit valg til andres!