#118656
Anonym

Erhvervsdrivende eller ej. Det er efter min mening sundt, at sætte lighedstegn mellem penge og tid.

En 7 åring knægt bør vide, at hvis han skal have et bestemt computerspil. Så koster det ham altså to måneders lommepenge. Alternativt sidder han sammen med sin bankrådgiver en måned efter hans 18 års fødselsdag, og skal have lavet en kassekredit på 25.000 på grund af overtræk på hans nyoprettede dankort.

En studerende vælger måske, at tage to timer ekstra nede på tanken. Mod at få en times rengøringshjælp.

Du bytter tid for penge og omvendt.

Naturligvis bør du have en almenviden omkring, hvordan samfundet fungere. Din definition er nok forskellig fra min. Jeg vidste ikke, at finansieringen af en landejendom skulle være noget specielt.

Omvendt ville jeg mene, at min daværende bankrådgiver burde have advaret mig, hvis ikke hun havde kompetence inden for området. I mit tilfælde ligner det dog mere et spørgsmål om moral og forretningsetik eller mangel på samme.

Jeg tror at der er rigtig mange, som ville kunne have gavn af en uvildig økonomisk rådgivning, og ikke kun i forbindelse med huskøb.

Jeg synes tit man høre om folk der har kassekreditter med renter på op til 11-12%, samtidigt med at de har en mindre buffer på en anden konto til en rente på langt under inflationen. Banken kommer da ikke og siger hør her vi samler alle dine konto til en, og i øvrigt bør du kun betale 7% på udlån.

Min pointe er blot at en bankrådgiver er og bliver en sælger, og det er man nødt til at forholde sig til.

En uvildig økonomisk rådgiver kan i mange tilfælde være en fordel. I mit tilfælde ville jeg have sparet en del penge.

Jeg er helt enig med dig i, at du kan få dårlig rådgivning alle steder.

Personligt ville jeg nok være meget skeptisk med hensyn til, at søge rådgivning hos et firma/person som anvender en gmail konto.

Jeg ved ikke om du hentyder til, at jeg er en snæversynet idiot. Jeg vælger at tolke det som en generel bemærkning.