#118652
Anonym

Arguemetet giver sikkert god mening for en selvstændig erhvervsdrivende, hvor tid er en væsentlig restringerende parameter.

Omvendt mener jeg ikke det giver specielt meget mening for en lønmodtager, som de fleste jo er, med et typisk 8-16/17 job, fri i weekenderne, et menneske som har generel interesse i samfundet og som kan li at vide bare lidt om hvordan tingene fungerer. Det er ikke speciel tidskrævende at sætte sig ind i hvordan et realkreditten fungerer, og ej heller uinteressant.

Herudover er der unægtelig stor forskel på standardbelåning af parcelhuse eller ejerlejligheder versus belåning af landbrugsejendomme. I dette forum har der være adskillige eksempler på folk der har haft ganske betydelige problemer med realkreditregler og fritidslandbrug, så giver der formentlig god mening at søge hjælp i sådanne tilfælde. Jeg mener bare ikke det er rimeligt konkludere herfra, og så til at alle bør søge rådgivning ud over den advokat der naturligvis er indeover til skødeskrivning ved køb af en ejerlejlighed. Det er i langt de fleste tilfælde overflødigt. Folk skal tænke sig om og gøre op med sig selv om der er tale om et “standardkøb” eller der er forhold som komplicerer tingene og kræver ektra rådgivning.

I øvrigt så er det værd at bemærke, at dårlig rådgivning kan du få alle steder, også eksternt.

Et eller andet sted kan man jo også “outsource” så mange private småopgaver, at man tilsidst fremstår som en snævertsynet idiot!