#118436
Anonym

Hej

Det er såmænd bare Sydbank, der har skudt 270 mill. kr. ind i Bank Trelleborg, som nu er havnet på OMX’ observationsliste p.g.a. “betydelige finansielle problemer. Det er underligt, at det ikke står i artiklen fra Politiken, nu hvor Sydbank selv på deres egen site fortæller om det. Dette er et uddrag (findes på: http://www.sydbank.dk/investering/nyheder/alle#rb10134827)

“Sydbank ser store muligheder i overtagelsen af den kriseramte Bank Trelleborg. Likviditetskrisen på de finansielle markedet har tilsyndeladende ramt Bank Trelleborg hårdt, og derfor er Sydbank kommet den lille Slagelse-bank til undsætning. 270 mio. kr. må Sydbank slippe til aktionærene i Bank Trelleborg.
– Banktrelleborg har henvendt sig, og vi har så sat os sammen. Bank Trelleborg er blevet ramt af likviditetskrisen, og derfor er de nået til den erkendelse, at det kunne være spændende at snakke sammen med os. Men jeg vil gerne understrege, at Bank Trelleborg kommer ud af 2007 med et overskud, siger Carsten Andersen til RB-Børsen.
Bank Trelleborg har hjemsted i Slagelse og afdelinger i en række købstæder på Sjælland, samt i København, Århus og Odense. Sydbank har i forvejen ti afdelinger i det storkøbenhavnske og nordsjællandske område og overtagelsen “kompletterer” dækningen på Sjælland, skriver Sydbank, der vil oprette ny region Sjælland med hovedkontor i Slagelse til suplement for bankens Københavns region”.

Dette er også et klip fra Sydbanks site http://www.sydbank.dk/investering/nyheder/alle#rb10134811:

“Sydbank: Overtager Bank Trelleborg – tvangsindløser (Opd)
Sydbank overtager den kriseramte Bank Trelleborg som tidligere på dagen blev overført til OMX’ observationsliste med begrundelsen “betydelige finansielle problemer”.
På den baggrund har Sydbank valgt at overtage Bank Trelleborgm hvilket er baseret på en aftale mellem Sydbank og Fonden for Bank Trelleborg. Fonden er majoritetsaktionær i den kriseramte bank.
Minoritetsaktionærerne i Bank Trelleborg vil blive tvangsindløst til kurs 59,3 for hver 20 kr.’s aktie.
De formelle betingelser for fusionens gennemførelse er opfyldt, og de nødvendige godkendelser fra myndighederne er indhentet oplyser Sydbank der samtidig noterer, at overtagelsen ventes at bidrage med ca. 40 mio. kr. til Sydbanks basisresultat for 2008″.

MVH/Nuser