#118382
Anonym

Jeg har lige snakket Ejendoms mægleren. Og BRF har haft ringet idag for at høre lidt mere om vores økonomi, da huset er en del dyrere end det vi sidder i nu. -Forståeligt nok- Så indtil videre ser det ud til at der måske er håb alligevel. Vores økonomi kan sagtens bære det, men de skal selvfølgelig alligevel have en hvis form for dokumentation for det. Vi er i forvejen prioritets kunde ved realkredit Danmark igennem Danske Bank. Men det er jo til et hus i nogenlunde samme prisleje som vi sidder for idag. Så derfor skal de lige have lidt mere info.
vi har længe været træt af, at alt hvad man skulle foretage sig, omlægning, osv. Altid har skullet foregå igennem banken, man føler sig ikke helt fri, da ens bank altid skal ind over det. Og du “Gud forbyde” Bliver uvenner med ens bank, ja så er man nok heller ikke så gode venner med bankens Kredit forenings samarbejds partner.

Hvorfor det skal være BRF…. TJAA. Mine min mor fik altid en rigtig god behandling der, og de var alid meget behjælpelige, både med rådgivning og omlægninger 🙂 Det er selvfølgelig ikke derfor, men alligevel, som hun alid sagde, det rager ikke banken hvad jeg skal bruge min friværdi til, eller hvornår jeg vil lægge lån om.

Nej, seriøst. Vi syntes BRF har nogle rigtige gode produkter/pakker, som passer på os, og der er et hav af gode informationer på deres hjemmeside som det hele meget gennemsgtigt. Og så er det jo nok for mig, et godt gammel dansk kreditforenings selskab, med dybe rødder.